Sprutan och myokarditen

I slutet av Joe Rogans intervju med Dr Peter McCullough nämner McCollough något som fick polletten att falla ner för mig. Mest i förbifarten nämner han att de fettlösliga nanolipiderna i mRNA-vaccinen, som listigt används för att föra in mRNA-molekylen i kroppens celler, mer sannolikt sätter sig på just hjärtats celler, då dessa föredrar fettsyror för sin energiproduktion i högre utsträckning än andra celler i kroppen.

BOOOM! En trolig förklaringsmodell för varför så många verkar drabbas av just hjärtproblem, t ex myokardit av sprutan: Eftersom de celler som sitter i hjärtat i större utsträckning än andra i så fall skulle börja producera spikproteiner, och därpå dödas av de antikroppar som immunförsvaret producerar i detta syfte, skulle en större andel hjärtceller dödas i förhållande till andra. Detta är ytterst olyckligt, då hjärtceller inte verkar återbildas i samma utsträckning som andra celler i kroppen, vilket leder till bestående skador på hjärtvävnaden, som patienten sen får leva med under resten av sitt liv.

Somliga kanske inte märker av detta, men de som är aktiva och tränar kondition och annat som påfrestar och utmanar hjärtats kapacitet, lär dessvärre märka av en försämrad förmåga, även om skadan är av mindre allvarlig karaktär.

Att myokardit är en ofarlig och övergående biverkning, som Folkhälsomyndigheten vill utmåla det som, tror jag inte ett dyft på. Inte om du vill träna på toppnivå.

Jag såg även en annan intervju med en vaccinforskare på Swebbtv, Ann-Cathrin Engwall, som spekulerar i om man skulle kunna minska ansamligen av nanolipider i hjärtat genom att undvika hård träning under den första tiden efter att ha tagit sprutan. Kan vara värt att ha i huvudet om man nu tror sig behöva sprutan.

Dr Peter McCollough nämner även att nanolipidernas benägenhet att fastna i hjärtat såklart även innebär att risken för att drabbas av myokardit av sprutan är mycket högre än att drabbas av det på grund av sjukdomen covid-19. Trots detta hör man inlagor från etablissemanget om att förhållandet är det omvända. Det kan till stor del förklaras av att man jämför med samtliga inlagda som har ett positivt PCR-test, och ger ingen insikt i om myokarditen orsakats av covid-19 eller andra underliggande hälsofaktorer som gjort dem känsligare och mer benägna att bli inlagda överhuvudtaget.

Jag skulle förmoda att det stora antal elitidrottsmän som nu faller ihop under match och träning med smärtor i bröstet har fallit offer för nanolipidernas benägenhet att ansamlas i hjärtat.

Förjävligt. Och det värsta är att detta inte kommer ut till den breda massan. De vaccinförespråkare som ändå läser om detta väljer såklart att inte ta in det. Men den dagen när detta kommer ut i dagsljuset MÅSTE bara närma sig.

Hjälp gärna till genom att dela denna text.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s