Muslimsk PK bereder vägen för terrorism

Många av de som insett att vi tyvärr har fått in våldsbejakande islamister i landet har tröstat sig med att de ju ändå bara är en väldigt liten minoritet av alla muslimer som sökt sig till Sverige. De flesta muslimer när inga drömmar om att återupprätta något 600-talskalifat, eller att begå jihad för den delen. Snarare är de ofta relativt sekulära, precis som svenskar i gemen. MEN, de är lika svensken på ytterligare ett sätt; likt pk-svenskarnas undfallenhet att ifrågasätta makten, vågar i övrigt sunda muslimer inte heller ifrågasätta islamistiska dogmer, hur avskyvärda de än är. De kommer nämligen från Koranen, och är därmed oantastliga i muslimska kretsar.

Sålunda kan islamisternas hänvisningar till följande utdrag ur Koranen inte utmanas.

”Dräp de otrogna var ni än finner dem.”    

”Muslimer får inte ha otrogna som vänner.”    

”Ingen annan religion än Islam är godtagbar.”  

”Lemlästa och korsfäst de otrogna om de kritiserar Islam.”    

”Terrorisera och hugg huvudet av dem som tror på andra heliga skrifter än Koranen.”    

”Muslimerna måste mönstra alla stridsmedel för att terrorisera de otrogna.”      

”De otrogna är enfaldiga; kräv att muslimerna bekämpar dem.”    

”Sedan, när de heliga månaderna passerat, döda de otrogna var ni än finner dem, och ta dem i fångenskap, och belägra dem och ligg i bakhåll för var och en av dem. Men om de ångrar sig och börjar be [till Allah] och skänker till välgörenhet, så låt dem vara.”    

”Judarna och de kristna är perversa; kriga mot dem.”    

”Kriga mot de otrogna som bor i din omgivning.”    

”Bestraffa de otrogna med brinnande klädnader, järnkrokar, kokande vatten; smält ner deras hud och underliv.”    

”Sukta inte efter fred med de otrogna; hugg huvudet av dem när ni griper dem.”

Döda den som inte tror Allah och profeten Mohammed, den som inte förbjuder vad Allah och profeten Mohammed förbjuder döda den.”

På grund av undfallenheten att kritisera det som står i Koranen räcker det dessvärre med en liten minoritet islamistiska extremister för att förtrycket ska segra. Ingen pk-muslim vågar kritisera en ideologi som hävdas bygga på Koranen och haditherna. De intoleranta segrar över de toleranta.

Man kan i mina ögon som sagt likna det islamiska åsiktsförtrycket vid det pk-istiska; man kan inte uttrycka andra tankar än vad som anses korrekt inom islam utan att dömas som kättare; kafir. Inom islam riskerar konsekvenserna dock att bli än värre än i pk-samhället; istället för att som pk-inkorrekt riskera utfrysning från vissa kretsar, uppsägning av anställning eller stigmatisering, riskerar den modige muslimen att bli helt förvisad från familj och annan gemenskap, alternativt dömd till döden.

Ett högt pris att betala, och man förstår ju dem som inte vill opponera sig. Men det borgar ju inte för en ljus framtid om en liten grupp extremister tillåts bestämma över en mer resonabel majoritet. Muslimska våldsapologeter, eller ”pk-muslimer”, borde väl via sin majoritet (?) börja stå upp för vad de egentligen tror på och ställa terroristerna mot väggen? Eller går det inte att reformera Islam?

Somliga muslimer vågar trots allt utmana islamisterna, och vi kan bara hoppas att de blir fler och fler.

2 reaktioner på ”Muslimsk PK bereder vägen för terrorism

 1. Intressant utläggning i en Facebookkommentar: Problemet finns definitivt, men ligger inte omedelbart i att Koranen föreskriver saker. Muslimer är helt vanliga människor, väldigt olika och oftast hyggligt folk. Problemet är att Sverige har byggt en allians med just en av de krafter som utövar makt genom Islams auktoritära sida. Kort sagt hamnar majoriteten under tummen på minoriteten, och DET är ett problem som kan få långtgående konsekvenser. Att en sekulär stat inte vågar sätta ner foten vad gäller den saken, eller ställa krav på att det ska råda demokrati vad gäller representationen, det är en gåta.

  Hur skulle det bli om vi som Svenskar buntades ihop med Syrianer, Armenier, Italienare, Amish och Rysk-Ortodoxa för att vi är Kristna? Givetvis kommer man till läget när en mycket korrekt teologisk uttolkning av Kristendomen blev nödvändig eftersom det är det enda som förenar.

  Sverige utnyttjar människor, och det värsta är att Socialdemokratin och Miljöpartiet gör det värre än några andra eftersom de i praktiken använder muslimer som valboskap. Det är extremt farligt och djupt oetiskt.

  Enda möjliga grunden för ett samhälle med många olika grupper är gemensamma nämnare, och Sverige har BYGGT segregation på ett sätt som trotsar det mesta. Neokolonialism är enda begreppet som duger. För kommer man till Sverige är man inte sig själv, då blir man Muslim eftersom det med Svenska ögon är i den fållan man hör, och då blir det plötsligt självklart att teokrati ska råda och det gör ingenting om man åsidosätter individuella fri- och rättigheter inom gruppen, för då har vi alibi.

  Muslimska män med god utbildning och fulla kvalifikationer får idag inte arbete. Orsak? Att samma samling idioter till politiker BÅDE tagit in kolossala mängder Muslimska män OCH sett till att företag som ska göra affärer med stat och kommun värdegrundsprövar de anställda. När en manlig muslim, som i Sverige är just bara muslim, uppger sin syn på hur han bemöta kvinnor, så är han rökt. För givetvis är Islam och feminism som olja och vatten.

  Sen är själva volymen ett problem i sig. Aldrig i fredstid har en procentuellt så stor minoritet invandrat på så kort tid och under så okontrollerade former. Att det kommer att leda till problem är högst troligt, men att SÄTTET man hanterar detta på gör det, det är en självklarhet. Vi är redan där.

  Sveriges hållning är en icke-hållning. Men tvivla inte på mitt ord: Sverige har utnyttjat människor på ett sätt som är skadligt och skamligt. Alla åtgärder som verkligen var nödvändiga för landa detta någorlunda väl har helt enkelt inte vidtagits. Man har bara låtit allting ske på ett sätt som dels är förtvivlat kostsamt, men som är ett rent hån mot invandrarna själva.

  Vi kräver för egen del anpassning efter individ ända ner till navelluddets färg. Men vi är inte beredda att garantera invandrarna samma sak, vilket för mig som Kristen är orimligt. De får komma hit, men vi struntar i allt utom det som ger opinionspoäng. Vi växlar mellan orimliga ytterligheter, med slätstrukenhet i allt som vi finner otänkbart för att det är direkt inhumant och orättfärdigt, samtidigt som vi klappar oss själva på axlarna för vår enorma humanitet.

  Jag ser inte någon humanitet. Jag ser politiska partier som kommer att slå om till rasism så snart det börjar uppstå allvarligare konsekvenser av den politik de själva genomfört, utan finansiering, under påståenden som ”kompetensregn”, utan att egentligen ha förebyggt ett enda problem men inget ihärdigt skällande på alla oss som försökte peka ut det nödvändiga.

  Alla visste vad som var nödvändigt, inget utom partiet med något grumliga motiv vågade kräva det. Hade man sett invandrarna/flyktingarna som människor med fullt människovärde hade man också brytt sig om utfallet. Men de stod bara på agendan som bifigurer i schackspelet om den politiska makten i Sverige.

  Från dag 1 var det tydligt att det krävdes massiva utbildningsinsatser, som uteblivit. Det var tydligt att segregation var som att be om rotfast brottslighet. Det var tydligt att det utifrån själva antalet hitkommande krävdes att väldigt mycket gjordes väldigt rätt för att inte kommunerna skulle krokna under försörjningsbördan. Absolut inget av detta hände. Däremot har jag och många andra fått leva med skällsord som fått maskera ett rent infamt agerande.

  Varför denna utläggning? Därför att flyktingarna och invandrarna är oskyldiga till situationen. De har agerat i något slags god tro, om än inte alltid ärligt.

  Men Sverige har i sin totala blindhet för allt utom politikens maktspel å ena sidan åtagit sig en försörjning som är hisnande för ett litet land, men framförallt skapat en situation för alla inblandade som är ett recept för instabilitet. Hela vårt samhällskontrakt har stått på näsan, och exakt vad detta är fråga om, har aldrig illustrerats tydligare än när 25000 personer demonstrerade på Medborgarplatsen för ”öppna hjärtan” och det strax efteråt inte gick att få fram EN frivillig sängplats i hela Storstockholm till flyktingar.

  Och att Staten ska vara medmänniska åt oss, det är inget annat än hyckleri. Då är man en av de som idkar välgörenhet för att folk ska tycka att man är SÅ duktig, men aldrig skulle ta någon av de där smutsiga, illaluktande i hand.

  Sverige är nu ett land som jag – och notera att jag står långt till höger – anser har bäddat för verklig rasism, inte på kort, utan på lång sikt. Och detta på grund av politiskt apspel istället för faktiskt ansvarstagande. Detta på grund av att man tillåter exakt de strukturer som verkligen kommer att ha egenintresse för att driva fram motsättningar tillåtits få en tydlig maktposition i Sverige. Till ingens glädje utom deras egen.

  Så visst är Islam ett problem, givetvis, eftersom Koranen dels inte får omtolkas, men framförallt för att man verkar tro att politisk Islam är ungefär samma sak som kyrkofullmäktige.

  Men det tror bara några få stollar, resten vet mycket väl att det är en helt vansinnig situation man skapat, och att nio av tio Muslimer absolut inte vill ha annat än frihet att leva sina liv.

  Men vad spelar det för roll, när man kan få 90% av en förort att rösta på sossarna?

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s